Mikäs paikka tämä on?

Ja keitä me olemme?

Riina Löytynoja perusti Puljun vuonna 2014, haaveiltuaan jo useamman vuoden ajan salaa omasta pienestä kampaamosta. Riinan juuret ovat Pohjoisesta, ja rentoutta ja rauhaa rakastavana ihmisenä nimenkin piti olla sen mukainen. Siitä juolahtikin mieleen jo vuonna 2011 simppeli ja herttainen nimi Pulju. Tämä iltapäivähaaveilu näki kuin näkikin päivänvalonsa 5 vuotta myöhemmin, kun esimmäinen liike avasi ovensa Abrahaminkadulla kesällä 2014. Puljun kelkkaan hyppäsi vuosien takainen luottoystävä Anne Flink, joka toimi parhaana kannustajana ja tukijana ryhtyä tähän projektiin.

Oman kampaamon perustamiseen inspiroi myös rakkaus sisustamiseen ja vanhoihin esineisiin jotka ovatkin valikoituneet liikkeeseen kymmenien tuntien metsästyksen ja pähkäilyjen jälkeen millon mistäkin puolilta Suomea tai maailmaa. Puljusta löytyy myös ihanien tuttavuuksien käsityön taidonnäytteitä. Tämä onkin ollut suurella sydämellä toteutettu projekti johon on saatu kullanarvoista apua ja vinkkejä ihanilta ystäviltä, tuttavuuksilta ja asiakailta.

Nyt on tullut aika sanoa hyvästit Abrahaminkadulle ja ihanille korttelinaapureille ja ottaa seuraava innokas Puljun kokoinen askel kohti uusia kulmia. Tervetuloa uuteen isompaan liikkeeseen, joka avaa Kasarmitorin kupeessa kesäkuussa 2017.

Iloisiin tapaamisiin, Riina

Riina Löytynoja

Mitä me teemme?

Rakkaudesta muotiin ja kauniisiin helppoihin hiuksiin, toteutamme mielellämme kaikenlaiset vallitsevat hiustrendit reilun 10 vuoden kokemuksella. Niin maanläheiset ja luonnolliset värit, kuin skarpit tiukat leikkauksetkin hoituu meidän käsissämme. Haluatpa sitten viileää vaaleaa, boheemin lettinutturan tai hemmottelevan hiushoidon päähieronnalla, kaikki syntyy tämän katon alla. Myös juhlatilaisuuksiin saat meiltä meikit ja kampaukset itsellesi ja seurueellesi.

Anne ja Riina

Faktaa

RIINA - Puljun perustaja ja omistaja

Hiustennäpertely alkoi jo päiväkoti-iässä äidin päähän tehdyistä pinnivirityksistä ja siirtyi siitä naapurintyttöjen kampauksien tekoon.
- Aloitti kampaamokoulun 15-vuotiaana ja on siitä lähtien toiminut alalla jo vuodesta 2004.
- Kävi myös meikkikoulun 2006.
Hänen käsistään syntyy kaikki värit, leikkaukset, meikit ja kampaukset sekä teippipidennykset.

-

ANNE

Anne työskentelee Puljussa muutamana päivänä viikossa, ja muulloin hän matkustaa meikkipakkinsa kanssa millon missäkin kuvauksissa tai näytöksissä loihtien upeita meikkejä ja hiuksia.
- Ollut hiusalalla reilut 10 vuotta.
- Kävi meikkikoulun vuonna 2012.
Anne handlaa värjäykset, leikkaukset, meikit ja meikkikeikat ja kampaukset.